Η Lamborghini Urus «καταστρέφει» την Porsche 911 GT2 RS στο Ring (Video)


Μια μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στη Lamborghini Urus και την Porsche 911 GT2 RS στην πίστα του Nurburgring εξελίσσεται σε υγιεινό περίπατο για το ιταλικό SUV.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/10/2019

Ένα εφιαλτικό πρωινό έζησε ο οδηγός μιας Porsche 911 GT2 RS επιχειρώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό της Lamborghini Urus, την οποία και συνάντησε στον διάβα του.

Η κόντρα ανάμεσα στα δύο supercars εξελίχθηκε στην πίστα του Nurburgring και σαν να μην έφτανε αυτό, πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δύο οδηγών.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η σχεδόν αγωνιστικών προδιαγραφών Porsche 911 GT2 RS θα… κατάπινε με σχετική ευκολία το προπορευόμενο SUV συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Η Lamborghini Urus με αργό αλλά σταθερό ρυθμό άνοιξε τη διαφορά της από την Porsche αποδεικνύοντας ότι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ο διττός προσανατολισμός ενός SUV δεν αποτελούν ουσιαστικό μειονέκτημα πόσω μάλλον σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Φυσικά θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και τις ικανότητες των οδηγών όπως άλλωστε και την εξοικείωσή τους με μια πίστα που δεν συγχωρεί λάθη.