H Lego σατιρίζει το Tesla Cybertruck


Η Lego, η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, βρήκε ευκαιρία να διασκεδάσει το συμβάν της θραύσης των πλαϊνών τζαμιών του Cybertruck κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου μοντέλου της Tesla.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 30/11/2019

Η πρόσφατη παρουσίαση του Tesla Cybertruck από τον Elon Musk και όσα ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της επίδειξης εάν είναι άθραυστα ή όχι τα τζάμια του οχήματος, δημιούργησε πάταγο και έγινε αιτία για σχόλια αλλά και σατιρική διάθεση. Εκτός από την BMW, και η Lego, η δανέζικη εταιρεία δημιουργικών παιδικών παιχνιδιών με τα γνωστά «τουβλάκια», άδραξε την ευκαιρία για να διαφημίσει την αντοχή (και τη διαχρονικότητα) των προϊόντων της.

Με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Lego δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ένα από τα «τουβλάκια» της αναπαριστά το Tesla Cybertruck και έχει το σχόλιο «Η εξέλιξη των φορτηγών είναι εδώ. Εγγυημένα άθραυστο». Η ανάρτηση προκάλεσε ευθυμία στους ακολούθους της Lego στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την ανάρτηση σχολίων από αυτούς που σατιρίζουν το συμβάν στην παρουσίαση του Cybertruck και του βίντεο που δημοσίευσε η Tesla με το νέο μοντέλο της να έλκει ένα Ford F-150. 

ΠΗΓΗ: CAR AND DRIVER USA.