Η Lexus αναβάλλει την παρουσίαση του νέου IS


Με μια ξαφνική ανακοίνωσή της, η Lexus έκανε γνωστό ότι θα καθυστερήσει την παρουσίαση του νέου IS, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου

  • 6/6/2020

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Toyota, η μητρική εταιρεία της Lexus, ως αιτία για την αναβολή στην παρουσίαση του νέου IS είναι η συνεχιζόμενη πανδημία του νέου κορωνοϊού αλλά και οι διαμαρτυρίες που υπάρχουν στις ΗΠΑ και σε ευρωπαϊκές χώρες για τον θάνατο του αφροαμερικανού George Floyd από αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής: «όλοι γίναμε μάρτυρες απαράδεκτης στενοκεφαλιάς και έλλειψης εκπαίδευσης τόσο σχετικά με τον COVID 19 όσο και με την πρόσφατη κοινωνική βία, τους θανάτους και τον ρατσισμό εναντίον αφροαεμρικανών στη Μινεσότα, το Κεντάκι, την Τζώρτζια και αλλού. Αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτα για πολλούς από εμάς και η σκέψη μας είναι κοντά σε αυτούς που επηρεάζονται άμεσα, στις οικογένειες και τους φίλους τους. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε την ισότητα και τον σεβασμό όλων των ανθρώπων». Η Lexus είχε προγραμματίσει να κάνει μέσω διαδικτύου την επίσημα παρουσίαση του καινούργιου IS.