H Liberty Walk παρουσίασε body kit για το Nissan GT-R αξίας σχεδόν 74.000 δολαρίων


To συγκεκριμένο κιτ μεταμορφώνει κυριολεκτικά το Nissan GT-R αλλά το κόστος του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/12/2019

To Nissan GT-R μπορεί να έχει αποκτήσει το χαρακτήρα του θρύλου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν περνά και ο χρόνος από πάνω του. Κάθε άλλο μάλιστα και αυτό ισχύει ειδικά για το R35 που παρουσιάστηκε ακριβώς πριν από 12 χρόνια, το Δεκέμβριο του 2007.

Για όσους λοιπόν θεωρούν την εικόνα του R35 πλέον συντηρητική και λιγότερο δυναμική από όσο θα ήθελαν υπάρχει η πρόταση της Liberty Walk. Η οποία έρχεται με ένα body kit που εκσυγχρονίζει της εμφάνιση του GT-R και την καθιστά ιδιαίτερα επιθετική.

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα απλό body kit αλλά για ένα με κορυφαίες προδιαγραφές σε ότι αφορά το φινίρισμα και την εφαρμογή του. Το υλικό κατασκευής του δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ανθρακόνημα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η τιμή του εκτοξεύεται σχεδόν στις 74.000 δολάρια.

Για να είμαστε ακριβείς κοστίζει 73.570 δολάρια και πέρα από μια θηριώδη πίσω αεροτομή που κάνεις σαφή το χαρακτήρα του κορυφαίου σπορ Nissan ξεχωρίζει και με το καπό του με τις εισαγωγές αέρα καθώς και με τα ιδιαίτερα φουσκωμένα φτερά του. Που αυξάνουν και το συνολικό του πλάτος. Το βέβαιο είναι πως το Nissan GT-R με το body kit της Liberty Walk δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.