Η Mansory πάει τη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance σε άλλο επίπεδο


Ο περίφημος βελτιωτικός οίκος της Mansory έπιασε τη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance κι έκανε κάθε στοιχείο της να πιάσει άλλα επίπεδα απόδοσης.

  • ΦΩΤΟ: MANSORY
  • 9/3/2023

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance είναι ένα από τα πιο δυνατά, επιθετικά σεντάν στην αγορά αυτή τη στιγμή, όμως για τη Mansory αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έχει κάνει αλλαγές σε κάθε τομέα του οχήματος, και ξεκινάνε από το εμπρός μέρος. Εκεί, η Mansory έχει τοποθετήσει νέα γρίλια, καθώς και προφυλακτήρα και splitter φτιαγμένα από ανθρακόνημα.

Στο πίσω μέρος, θα βρει κανείς μία νέα, μεγάλη πίσω αεροτομή, κι αυτή από ανθρακόνημα, καθώς και έναν διαχύτη που συνοδεύεται από τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Φέρει, επίσης, ζάντες 22 ιντσών, βαμμένες σε γκλος μαύρο χρώμα, με κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Και τώρα στο… καλό. Στην εργοστασιακή έκδοση της Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 4 λίτρων με δύο turbo, που αποδίδει 842 PS και 1400 Nm ροπής. Μετά τις μετατροπές της Mansory, αυτές οι τιμές έχουν αυξηθεί σε 892 PS και 1490 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, και να φτάνει τελική 320 km/h.