Η Mansory θα βελτιώσει και την Porsche Taycan!


Η Mansory, ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων, ανακοίνωσε ότι θα βελτιώσει την Porsche Taycan, εμπλεκόμενη πλέον ενεργότερα και στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα παραγωγής.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 13/9/2020

Η Mansory, η οποία εφέτος συμπληρώνει 30 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας, είναι γνωστή για τις βελτιώσεις που κάνει σε οχήματα επιδόσεων, κυρίως της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Όμως, πλέον, θα προσαρμοστεί κι αυτή στα δεδομένα της εποχή μας και οι άνθρωποί της θα προσφέρουν τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία τους και στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα παραγωγής. Έτσι, το επόμενο εγχείρημά της θα είναι η Porsche Taycan και θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα του Ομίλου VAG.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα στελέχη της θα επέμβουν σε ένα ηλεκτροκίνητο όχημα καθώς το έχουν κάνει ήδη για το Tesla Model S. Εκτός αυτής, ανακοίνωσαν ότι θα επέμβουν και σε ένα ακόμα μοντέλο της Porsche, στην Cayenne Coupe, ενώ θα ασχοληθούν με τη βελτίωση και του Audi RS Q8. Όμως, δεν θα περιοριστούν σε αυτά. Οι άνθρωποι της Mansory δημοσίευσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την παραπάνω φωτογραφία με τα οχήματα που πρόκειται να ασχοληθούν. Αν και είναι καλλιτεχνικά σκοτεινή, διακρίνονται ωστόσο στην πρώτη σειρά οι Ferrari 812 Superfast, F8 Tributo και η Portofino.