Η μάχη των Toyota Supra. Η παλιά ή η νέα αξίζει τον σεβασμό μας; (Video)


Η Toyota Supra επέστρεψε στη γραμμή παραγωγής βρίσκοντας απέναντί της το ίδιο της παρελθόν. Η μάχη σε ευθεία γραμμή έρχεται να δώσει απαντήσεις και να λύσει τις όποιες ενδοοικογενειακές διαφορές.

  • 28/2/2021

Αλήθεια, αν έπρεπε να επιλέξετε ανάμεσα στην νέα Toyota Supra και σε εκείνη που έχτισε τον δικό της μύθο της δεκαετία του 1990 χαράζοντας την κωδική ονομασία A80 στις καρδιές των απανταχού petrolheads, τι θα πράττατε;

Ακόμα κι αν καταλήγατε ότι η old school λογικής ενός sportscar που κοντεύει τα τριάντα δεν σας ταιριάζει, θα κυνηγούσατε το όνειρο επιλέγοντας την τρίλιτρη έκδοση της νέας Toyota Supra ή θα μπορούσατε να ζήσετε και με ένα δίλιτρο σύνολο απόδοσης 258 ίππων.

Απάντηση σε ό,τι προηγήθηκε και σε ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει στο σίριαλ Toyota Supra επιχειρούν να δώσουν με τον δικό τους, αναμφίβολα απλοϊκό τρόπο, οι άνθρωπο του CarWow, επιβάλλοντας τα τρία αυτοκίνητα στη διαδικασία των επιταχύνσεων από στάση και εν κινήσει.

Τρεις Toyota Supra, τρεις κινητήρες, δύο πολύ διαφορετικές γενιές κονταροχτυπήθηκαν, με τα αποτελέσματα τα αποτελέσματα της άτυπης ενδοοικογενειακής κόντρας αρχικά να ξαφνιάζουν αλλά στο τέλος να επιβεβαιώνουν τον νόμο του ισχυρού.

Προφανώς το πόσο γρήγορα επιταχύνει ένα αυτοκίνητο δεν στοιχειοθετεί την ανωτερότητά του απέναντι σε μια ανταγωνιστική πρόταση, ωστόσο, όταν μιλάμε για sportscars οι επιδόσεις διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αποτελώντας ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής για τους περισσότερους από εμάς.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, απολαμβάνοντας τη συνύπαρξη τριών Toyota Supra στην ίδια ευθεία. Κι αν αυτό δεν σας αρκεί τότε μπορείτε να διαβάσετε και τη συγκριτική δοκιμή του Car And Driver, το οποίο αντιπαραβάλει το χθες με το σήμερα του ιαπωνικού τετράτροχου.