H McLaren και η OnePlus θα συνεργαστούν (video)


Όπως και άλλες εταιρείες έτσι και η McLaren συνεργάζεται με έναν κατασκευαστή smartphones, την OnePlus.

  • 3/12/2018

Η OnePlus θεωρείται από τις ανερχόμενες δυνάμεις στα smartphone, ειδικά στην κατηγορία των high end μοντέλων, όπου το εκάστοτε προϊόν της έχεις να επιδείξει και υψηλή τεχνολογία και μεγάλες ταχύτητες. Αντίστοιχα η McLaren ναι μεν έχει καταξιωθεί αλλά είναι μια καινούργια εταιρεία στην κατηγορία των super και hyper cars, ενώ και τα δικά της προϊόντα και high tech είναι και πολύ γρήγορα.

Οι δύο εταιρείες λοιπόν έχουν παραπλήσιο προφίλ, η κάθε μια στο χώρο της, οπότε η συνεργασία τους, η οποία ανακοινώθηκε, έχει νόημα. Βέβαια ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα και σχέδια αυτής της «μακροχρόνιας τεχνολογικής συνεργασίας», όπως αυτή χαρακτηρίζεται. Το βέβαιο είναι πως στις 11 Δεκεμβρίου στο McLaren Technology Center στο Woking θα παρουσιαστεί το πρώτο προϊόν αυτής της συνεργασίας.

Το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ειδική και περιορισμένης παραγωγής έκδοση του smartphone One Plus 6T. Φυσικά θα είναι πιο ακριβό από τη στάνταρ έκδοση του τηλεφώνου, η οποία στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 549 δολάρια, ενώ στην Ελλάδα μπορεί να το βρει κανείς γύρω στα 650 ευρώ. Είναι μάλλον κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η ειδική έκδοση by McLaren(;) του smartphone ίσως και να έχει και σπέσιαλ υλικά, όπως π.χ. ανθρακονήματα.