H Mercedes A45 AMG των 600 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ


Η Renntech χαρίζει 179 επιπλέον ίππους στο ισχυρότερο-ταχύτερο μικρομεσαίο hatchback των ημερών μας μεταμορφώνοντας την Mercedes-AMG A45 σε έναν φονέα γιγάντων απόδοσης 600 ίππων.

  • 12/1/2020

Πρόκειται δίχως αμφιβολία για την ισχυρότερη Mercedes-Benz A-Class αλλά και ένα από τα ταχύτερα μικρομεσαία hatchbacks που έχει κυκλοφορήσει στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου.

O λόγος για τη νέα Mercedes-AMG A45, η οποία με τη συμβολή του βελτιωτικού οίκου Renntech φτάνει σε ισχύ τους 600 ίππους καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η παρεμβάσεις της Renntech εντοπίζονται στο σύστημα υπερτροφοδότησης και εξαγωγής καυσαερίων, όπως άλλωστε και στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του δίλιτρου κινητήρα βενζίνης.

Η αύξηση της ισχύος φτάνει τους 179 ίππους ωστόσο η Renntech θα προσφέρει ένα ακόμα βελτιωτικό πακέτο το οποίο θα αυξάνει την εργοστασιακή ιπποδύναμη του αυτοκινήτου κατά 129 ίππους (από 421 στους 550 ίππους).

Αν και δεν ανακοινώνονται οι επιδόσεις των βελτιωμένων εκδόσεων της Mercedes-AMG A45, η έκδοση των 600 ίππων αναμένεται να ολοκληρώνει τη διαδικασία επιτάχυνσης από στάση σε σχεδόν 3 δευτερόλεπτα.