H Mercedes G63 ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό στη ρωσική στέπα (Video)


Τη δική της απάντηση σε εκείνους που αμφισβητούν τις εκτός δρόμου ικανότητές δίνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η κορυφαία έκδοση της εμβληματικής Mercedes-Benz G-Class.

  • 3/5/2020

Ένα ακόμα επεισόδιο στην προσπάθεια ανάδειξης του απόλυτου offroader των ημερών μας γράφτηκε στη ρωσική στέπα, όπου η εμβληματική Mercedes-AMG G63 βρήκε στον διάβα της το επιβλητικό σε διαστάσεις προδιαγραφές Lexus LX570 και το ταπεινότερο όλων VW Touareg.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν την Mercedes-Benz G-Class το κορυφαίο τετρακίνητο όχημα του πλανήτη. Ένα αυθεντικό offroader που κόντρα σε κάθε πρόβλεψη κατάφερε να συνδυάσει το πολυτελές περιτύλιγμα της αριστοκρατικής καταγωγής του με τις εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια στη γραμμή παραγωγής, όχι μόνον κατάφερε να νικήσει τον χρόνο αλλά και τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές του που θέλησαν να αναμετρηθούν μαζί του. Στη μακρά λίστα εκείνων που είδαν την πλάτη μιας G-Class έρχονται να προστεθούν το Lexus LX570 και το ταπεινό VW Toureg.

Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, το έργο των διεκδικητών του θρόνου της κατηγορίας των τετρακίνητων οχημάτων ήταν ακόμα πιο δύσκολο καθώς απέναντί τους βρέθηκε η κορυφαία έκδοση της Mercedes-Benz G-Class.

Ναι, η G63 AMG ρίχτηκε στη μάχη, ξεδιπλώνοντας την εντυπωσιακή ισχύ του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων στο πλέον απαιτητικό τερέν. Το αποτέλεσμα μπορείτε να τον φανταστείτε όχι όμως και τον τρόπο με τον οποίο έφτασε σε αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Δυσαρεστημένος πελάτης Mercedes ρίχνει AMG G63 από ελικόπτερο (Video)

Το G-NIVA είναι η Mercedes G-Class του φτωχού

Από την… Ινδία οι νέες "Καναδέζες" του Ελληνικού Στρατού