H Mercedes στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2015»


Με δυναμική παρουσία.

  • 12/12/2015

Η Mercedes-Benz Ελλάς έδωσε δυναμικά το παρών στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2015», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4-6 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. 

Στο περίπτερο της Mercedes-Benz οι επισκέπτες της τόσο σημαντικής αυτής για τη χώρα μας Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πιο αξιόπιστες επιβατικές εκδόσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της μάρκας.

Φτιαγμένα για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη μεταφοράς, τα οχήματα της Mercedes-Benz προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων. 

Citan Tourer: πρακτικό, ευέλικτο, οικονομικό. Προσφέρει δυναμική οδήγηση, φιλοξενεί έως και 7 επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει μικρές διαστάσεις με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Με τον εξαιρετικά οικονομικό κινητήρα turbo diesel 1.500cc, δεν μπορεί παρά να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη.

Vito Tourer: ολοκληρωμένο, αξιόπιστο, ανθεκτικό. Προσφέρει πολυμορφικότητα και άνεση κορυφαίου επιπέδου, μεταφέρει έως και 9 επιβάτες και διαθέτει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας στο βασικό του εξοπλισμό. Με κινητήρα turbo diesel 1.600cc είναι ο δυναμικός συνεργάτης που θα αναβαθμίσει την εικόνα και τις υπηρεσίες κάθε επιχείρησης.

V-Class: μοναδική, απολαυστική, μεγαλειώδης. Συνδυάζει υποδειγματικά λειτουργικότητα και γοητεία. Προσφέρει πολυτέλεια και οδηγική απόλαυση. Φιλοξενεί με άνεση έως και 8 επιβάτες σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής αποτελώντας πόλο έλξης για κάθε επιχείρηση.

Κάθε ελαφρύ επαγγγελματικό όχημα Mercedes-Benz είναι φτιαγμένο για να δουλεύει ακούραστα, να δίνει λύση σε κάθε ανάγκη και να μετατρέπει την εμπειρία και τα στάνταρ της Mercedes-Benz σε όφελος για τον επαγγελματία.