H Michelin στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood


Η Michelin δείχνει την πρόθεσή της να μην περάσει απαρατήρητη κατά την διοργάνωση του Goodwood Festival of Speed 2014. 

  • 26/6/2014

Η Michelin δείχνει την πρόθεσή της να μην περάσει απαρατήρητη κατά την διοργάνωση του Goodwood Festival of Speed 2014.

Και φέτος, ο Όμιλος θα είναι χορηγός των Supercar Run και Supercar Paddock, ενώ θα υποδεχτεί, στο κεντρικό του σταντ, κάποια από τα εντυπωσιακότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα δρόμου και αγώνων.

Ανάμεσα σ’ αυτά σημειώνουμε την παρουσία των:

-  Koenigsegg Agera One:1  με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Χάρη στους 1.340 ίππους του, το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να κινήσει τα 1.340 κιλά του με ταχύτητα 440 km/h.

- Porsche 918 Spyder, επίσης φορώντας Michelin Pilot Sport Cup 2.  Το 2013, αυτό το υβριδικό υπερ-όχημα, πιστοποιημένο για τον δρόμο, έκανε το ταχύμετρο να εκραγεί κυριολεκτικά, ολοκληρώνοντας την Nordschleife, στο  Nurbürgring, με το ρεκόρ 6 λεπτών 57 δευτερόλεπτων.

- Noble M600 που θα φοράει Pilot Super Sport και Range Rover Evoque, από την Khan Design, θα φοράει ελαστικά Michelin Latitude Sport 3.

- Pilot Super Sport θα είναι επίσης τοποθετημένα στην C25 GT, μια Mercedes SL65 από τον πιστοποιημένο βελτιωτή (tuner) Carlsson Autotechnik, που θα εξοπλίζει όλα τα νέα αυτοκίνητά του με ελαστικά Michelin.

Επίσης, θα παρουσιαστούν σπορ αυτοκίνητα παλαιότερα και σύγχρονα, συμπεριλαμβανομένου ενός οχήματος της νέα Formule E της οποίας το πρωτάθλημα θα αρχίσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ένα από τα εμβληματικά αυτοκίνητα ράλι, τη Ford Escort Cosworth, την οποία είχε πιλοτάρει, ο Malcolm Wilson κατά το Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλι.

Από την πλευρά των δίτροχων, η έκθεση ενός πρωτότυπου μοντέλου του Valentino Rossi συμπίπτει με την ανακοίνωση για την επιστροφή της Michelin στο MotoGP το 2016.  Επίσης παρούσα θα είναι η KTM 450 Rally, νικήτρια του Dakar.

Το κοινό σημείο για όλα αυτά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων : τα ελαστικά Michelin που χρησιμοποιούν όλοι ώστε να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους, αποτέλεσμα της στρατηγικής Michelin Total Performance.