Η Mugen βελτιώνει το Honda Civic


Η Mugen προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης για το Honda Civic Hatchback, με σκοπό να το κάνει να δείχνει πιο εντυπωσιακό και σπορτίβ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 27/10/2020

Mugen και Honda είναι δύο λέξεις που ο συνδυασμός τους αποτελεί έναν θρύλο όχι μόνο μεταξύ των φίλων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα. Όλοι γνωρίζουν ότι όπου επέμβουν οι μηχανικοί της πρώτης, το αποτέλεσμα θα είναι κορυφαίο και θα διακατέχεται από τη γενικότερη ιαπωνική φιλοσοφία κατασκευής.

Η Mugen Motorsports έχει συνδεθεί με τη βελτίωση κορυφαίων εκδόσεων των μοντέλων της Honda, με γνωστότερο στην Ευρώπη το Civic Type R. Ωστόσο, πλέον, έχουν αποφασίσει να προσφέρουν κιτ βελτίωσης και για τις πιο απλές εκδόσεις του μοντέλου, όπως και για άλλα αυτής (π.χ. το CR-V).

Έτσι, η Mugen δημιούργησε σε όσους το επιθυμούν ένα κιτ βελτίωσης της εμφάνισης του αυτοκινήτου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, βλέπουμε ότι το αμάξωμα του Honda Civic Hatchback γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον, με τους νέους προφυλακτήρες, τις ζάντες, τις αλλαγές στα πλαϊνά του και την ιδιότυπη απόληξη της εξάτμισης.

Θυμίζουμε ότι το μικρομεσαίο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας διατίθεται τόσο με τον τρικύλινδρο 1.0 VTEC Turbo που αποδίδει μέγιστη ισχύ 126 PS/5.500 rpm, όσο και με τον τετρακύλινδρο 1.5 VTEC Turbo των 182 PS/5.000 rpm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινητήρας της Formula 1 σε τιμή ευκαιρίας

Ακολουθήστε το CAR AND DRIVER στο NEWS GOOGLE για να μαθαίνετε τις ειδήσεις που αξίζουν