Η νέα BMW M2 «φοράει» εξαρτήματα M Performance και αγριεύει (photos)


Η BMW M2 μπορεί να παρουσιάστηκε μόλις χθες, όμως οι Βαυαροί έχουν ήδη εξοπλίσει το νέο τους coupe με M Performance Parts, κάνοντάς το να φαίνεται πολύ πιο παντοδύναμο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BMW
  • 14/10/2022

Η νέα BMW M2 αποκαλύφθηκε λίγο παραπάνω από 24 ώρες πριν και έχει ήδη λάβει την πρώτη της αναβάθμιση από το τμήμα M Performance Parts της BMW, προσφέροντάς της ένα πακέτο μερών που ενισχύουν όχι μόνο την αγριεμένη της εμφάνιση αλλά και τις επιδόσεις της.

Δύο αεροτομές έχουν προστεθεί, μία στο πίσω μέρος και μία στην οροφή του οχήματος, οι οποίες αυξάνουν την κάθετη δύναμη που παράγει η M2, δίνοντάς της επιπλέον αεροδυναμική αποτελματικότητα.

Στο πίσω μέρος, η M2 απέκτησε επίσης την χαρακτηριστική τετραπλή εξάτμισηπου φέρουν οι M3 και M4ως προεπιλογή, με την «μικρή» M να μη χάνει τίποτα, οπτικά, σε σύγκριση με τα άλλα δύο μοντέλα. Τα τετράγωνα που του πίσω προφυλακτήρα έχουν γίνει μαύρα ενώ ο διαχύτης είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα.

Μεγαλύτεροι τροχοί έχουν προτιμηθεί, τόσο για το μπροστινό, όσο και το πίσω μέρος, και η αναβαθμισμένη M2 φέρει ζάντες 20 ιντσών στους μπροστινούς τροχούς και 21 ιντσών στους πίσω.

Τα πλαϊνά έχουν διακοσμηθεί με την επιγραφή «M Performance», ενώ μαύροι καθρέφτες από ανθρακόνημα έχουν τοποθετηθεί. Οι λασπωτήρες διαθέτουν διάφορες προσθήκες, όπως για παράδειγμα μικρά πτερύγια.

Στο εσωτερικό δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές, εξαιρώντας το ανθρακόνημα που έχει τοποθετηθεί πάνω στο τιμόνι, το ταμπλό, αλλά και την κεντρική κονσόλα. Διαθέσιμα είναι και bucket καθίσματα, όπως και ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 6 σχέσεις, το οποίο έρχεται ως προεπιλογή στην αμερικανική έκδοση, στην Ευρώπη όμως κοστίζει 500 ευρώ επιπλέον.