Η νέα BMW Σειρά 1 αγρίεψε


Λίγες ώρες μετά την πλήρη αποκάλυψη των προδιαγραφών της, η νέα BMW Σειρά 1 επανέρχεται επιδεικνύοντας τις ανεξάντλητες επιλογές που προσφέρει το εξοπλιστικό της οπλοστάσιο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 27/5/2019

Η BMW απαντά σε όσους βιάστηκαν να αμφισβητήσουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της νέας Σειράς 1, η οποία γίνεται η πρώτη που εγκαταλείπει την πίσω κίνηση ενδίδοντας στα πολλαπλά οφέλη της μετάδοσης της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς.

Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά την πλήρη αποκάλυψη των προδιαγραφών του, ο περίφημος “άσος” της BMW επανέρχεται επιδεικνύοντας αυτήν τη φορά εκείνα τα εξοπλιστικά στοιχεία που αναλαμβάνουν να ενισχύσουν τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό του.

Ο λόγος για τα εξαρτήματα M Performance, στα οποία εντάσσονται τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα του αμαξώματος, οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18 ή 19 ιντσών και οι τρετραπίστονες δαγκάνες των σπορ φρένων M.

Αντίστοιχες αναβαθμίσεις μπορεί να δεχθεί και ο θάλαμος επιβατών του αυτοκινήτου, δημιουργώντας μια άκρως δυναμική, σχεδόν αγωνιστική ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του τριάκτινου τιμονιού, τα κρίσιμα τμήματα του οποίου είναι επενδεδυμένα με Alcantara, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη βέλτιστη αίσθηση αφής.

Μάλιστα για τις εκδόσεις που εφοδιάζονται με αυτόματο κιβώτιο, η σειρά των M Performance Parts προσφέρει μοχλοδιακόπτες (paddles) κατασκευασμένους από ανθρακονήματα.