Η νέα Corolla Cross ήρθε στις εκθέσεις της Toyota στην Ελλάδα – Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης (Live Photos-Τιμές)


Το πολυαναμενόμενο ιαπωνικό crossover αφήχθη πλέον και στη χώρα μας και βρίσκεται στις εκθέσεις της Toyota. Δείτε το όπως το "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός του Car and Driver.

  • 5/10/2022

Πολλά έχουν γραφτεί για το νέο μικρομεσαίο crossover της Toyota την Corolla Cross το οποίο με το που παρουσιάστηκε αποτέλεσε το νέο πόλο έλξης για τους φίλους της ιαπωνικής φίρμας και όχι μόνον. Πλέον το μοντέλο πάτησε τους... τροχούς του και στη χώρα μας με το βιβλίο παραγγελιών να έχει ήδη ανοίξει.

Διατίθεται σε αμιγώς υβριδική έκδοση απόδοσης 197 ίππων τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις αρχής γενομένης με την έκδοση Active Plus και εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Οθόνη πολυμέσων 10,5'', Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3'' και Ζάντες αλουμινίου 17'' με τιμή στα 31.200 ευρώ και πληθώρα άλλων εκδόσεων.

Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι ότι όσο γράφονταν αυτές οι γραμμές υπήρχε στοκ αυτοκινήτων με αναφορές πελατών να θέλουν τις παραδόσεις να γίνονται εντός του Νοεμβρίου εφόσον τοποθετηθεί παραγγελία. Εμείς επισκεφθήκαμε την Toyota Πόλις (Λ. Κηφισίας, & Μαραθώνος 362) όπου και εντοπίσαμε τη λευκή Corolla Cross η οποία και είναι διαθέσιμη για test drives.