Η νέα Corvette C8 έχει φοβερή επιτάχυνση (Video)


Tα επίσημα στοιχεία που δίνει η εταιρία για την Corvette είναι ήδη εντυπωσιακά και καλύτερα από πολλά ευρωπαϊκά supercars, όμως όπως φαίνεται είναι μάλλον συγκρατημένα

  • 12/4/2020

Η νέα Corvette C8 έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στην Αμερική και πέρα από την εξαιρετικά προσιτή τιμή της για ότι προσφέρει, έχει και εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η Chevrolet ανακοινώνει για το 0-60 mph (0-96 km/h) σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση αυτοκίνητα όπως η Ferrari 488 GTB, η Porsche 911 S Turbo 991, το Nissan GTR κ.λπ.

Όμως όπως φαίνεται από δοκιμές που γίνονται αυτή την στιγμή στην Αμερική, τα νούμερα της Chevrolet είναι μάλλον απαισιόδοξα, καθώς στο video που παραθέτουμε βλέπουμε ότι η Vette καταφέρνει να κάνει το 0-60 mph σε μόλις 2,69 δευτερόλεπτα.

Η ανεπίσημη αυτή δοκιμή έχει γίνει από ιδιώτη σε κάποιο δρόμο της Πενσυλβάνια, με τον οδηγό να εκμεταλλεύεται το σύστημα launch control. Μάλιστα η δοκιμή έγινε δύο φορές, δίνοντας το ίδιο αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση η νέα Corvette συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της ενώ ήδη κάνουν την εμφάνισή τους και οι πρώτες πλήρεις δοκιμές που κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό supercar στα πρότυπα των καλύτερων ευρωπαϊκών.