Η νέα Μercedes AMG A45 συντρίβει την BMW M2 και το Audi RS3 (Video)


Με τον πλέον πειστικό τρόπο απέδειξε την ανωτερότητά της η νέα Mercedes-AMG A45, συντρίβοντας στην κούρσα της μίας ανάσας την BMW M2 Competition και το Audi RS3.

  • 6/12/2019

H μάχη για την ανάδειξη του ταχύτερου μικρομεσαίου των ημέρων μας μόλις ξεκίνησε. Η άφιξη της νέας Mercedes-AMG A45 αλλάζει εκ νέου τις ισορροπίες, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία των BMW M2 και Audi RS3.

Τα αριθμητικά δεδομένα χρήζουν τη δίλιτρη AMG Α45 των 421 ίππων σε φαβορί. Ακόμα και έτσι, βέβαια, η ευκολία με την οποία επικρατεί των βασικών ανταγωνιστών της είναι εντυπωσιακή.

Η AMG A45 είναι ο ισχυρότερο συνδυασμός, την ίδια στιγμή που η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης ελαχιστοποιεί τις απώλειες στη φάση της εκκίνησης από στάση.

Έκπληξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και την παρουσία της πισωκίνητης BMW M2 Competition στην δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο το τετρακίνητο Audi RS3 το οποίο υπολείπεται σε ισχύ κατά 10 ίππους.

Ενδεχομένως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν αντί της «απλής» BMW M2 Competition των 410 ίππων συμμετείχε η έκδοση CS με το χαμηλότερο βάρος και τους 450 ίππους του εξακύλινδρου κινητήρα των 3,0 λίτρων.