Η νέα Mercedes-Benz C-Class μάς κλείνει το μάτι


H καινούργια C-Class αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2021 και για μία ακόμη φορά θα είναι μια S-Class σε σμίκρυνση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: KOΛΙCA.RU.
  • 4/11/2020

Η πέμπτη κατά σειρά γενιά της νέας Mercedes-Benz C-Class έχει μπει στο τελικό στάδιο εξέλιξής της και οι πληροφορίες που την αφορούν έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές, σε περιορισμένη έκταση, φυσικά.

Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που εντοπίζονται και φωτογραφίζονται δείχνουν ότι το νέο μοντέλο, το οποίο έχει την κωδική ονομασία «W206», δεν θα είναι σημαντικά διαφορετικό από το υπάρχον, κάτι που σημαίνει ότι στη Mercedes-Benz κινήθηκαν με σίγουρο τρόπο για την αντικατάστασή του. 

Βάσει των στοιχείων που υπάρχουν ως τώρα, οι άνθρωποι του «KOΛÉCA.RU» δημιούργησαν μια εικαστική απεικόνιση του αμαξώματος της νέας C-Class, η οποία θα βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα «MRA» που έχει δημιουργήσει η γερμανική εταιρεία.

Στις επεξεργασμένες σε υπολογιστή εικόνες, βλέπουμε τις αισθητικές επιρροές από την καινούργια S-Class,τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτές αποτελούν προϊόν προσωπικής εκτίμησης και όχι επίσημη πληροφορία.

Εάν επιβεβαιωθεί η αντίληψη των σχεδιαστών, η καινούργια γενιά της C-Class θα είναι πρώτη στην οποία τα πίσω φώτα θα είναι τοποθετημένα παράλληλα προς το έδαφος και όχι κάθετα, όπως συνέβαινε ως τώρα.

Η Mercedes-Benz κάνει δοκιμές και με την station wagon έκδοση του καινούργιου μοντέλου, καθώς και με την crossover εκδοχή της, η οποία θα έχει αυξημένο ύψος από το έδαφος και το σύστημα τετρακίνησης «4Matic».

Τέλος, η γερμανική εταιρεία κάνει δοκιμές εξέλιξης και για τις AMG C53 (που θα αντικαταστήσει τη C43) και AMG C63.