Η νέα οικογένεια Kawasaki Versys έφτασε στην Ελλάδα (VIDEOS)


Οι νέες sport tourer μοτοσυκλέτες της Kawasaki, Versys 650 και Versys 1000 είναι πλέον διαθέσιμες στη χώρα μας!
  • 5/1/2015

Τα νέα Versys έχουν πλέον κοινή σχεδιαστική ταυτότητα, πιο επιθετική, πιο αιχμηρή, που αναδεικνύει το sport χαρακτήρα τους.

Όπως μαρτυρά και η ονομασία τους (από τον όρο Versatile System), τα Versys προσαρμόζονται με ιδιαίτερη άνεση σε μια ποικιλία δρόμων και οδηγικών συνθηκών, και προσφέρονται τόσο για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη όσο και για μακρινά ταξίδια.

Τα νέα μοντέλα του 2015 θα εξάψουν περισσότερο από ποτέ το ταξιδιωτικό σας πνεύμα, εμφανίζοντας σαφώς διευρυμένες τουριστικές δυνατότητες.

Το ενισχυμένο υποπλαίσιο υποστηρίζει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, επιτρέποντας στον αναβάτη να τοποθετήσει ένα ευκολοφόρετο, one-key σύστημα πλαϊνών βαλιτσών-κεντρικής βαλίτσας, με ιδιαίτερο design και συνολική χωρητικότητα 103 λίτρων. Η ευρύχωρη σέλα με πλούσιο αφρώδες υλικό, η όρθια, ξεκούραστη θέση οδήγησης η εύκολα ρυθμιζόμενη, σε μεγάλο εύρος ύψους και το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 21 λίτρων είναι μόνο μερικά από τα βελτιωμένα συστατικά των νέων Versys. Το Versys 1000 διαθέτει πλέον κεντρικό stand, για εύκολο έλεγχο της μοτοσυκλέτας στη διάρκεια ταξιδιών.

Τέλος, ο αναβάτης μπορεί να εξοπλίσει τη μοτοσυκλέτα του με ένα πλήθος προαιρετικών αυθεντικών αξεσουάρ που θα αυξήσουν σημαντικά την άνεση του σε μεγάλα ταξίδια: LED προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενα grips, χούφτες, ένδειξη ταχυτήτων, κλειδαριά κράνους, κ.α.

Τα νέα Versys διατίθενται στους εξής χρωματισμούς και τιμές:

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΤΙΜΗ

Versys 650

Λευκό

Μαύρο

Κίτρινο

7.790€

Versys 650 ABS

8.190€

Versys 1000 Standard ABS + Kawasaki Traction Control System

Λευκό

Μαύρο

Πορτοκαλί/Μαύρο

13.490€

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.kawasaki.gr.

VIDEOS