Η Nissan επεκτείνει την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων e-share στην Ιαπωνία.


Η NISSAN ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ E-SHARE  ΣΕ 100 ΝΕΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ KOHNAN SHOJI CO. LTD.

  • 28/7/2018

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες  να χρησιμοποιούν το νέο Nissan LEAF ή το Nissan Note e-POWER για σύντομες χρονικές περιόδους, που δεν  ξεπερνούν τα 15 λεπτά. Η υπηρεσία Nissan e-share,  θα διατεθεί περίπου στο ένα τρίτο των καταστημάτων της Kohnan  στην Ιαπωνία, μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2019.

Αυτή η επέκταση θα δώσει στους περισσότερους πελάτες της Kohnan, την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility του αμιγώς ηλεκτροκίνητου LEAF και του Note e-POWER, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα. Η υπηρεσία συνδυάζει την ηγετική θέση της Nissan στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, με τη δέσμευσή της να αναπτύξει νέες υπηρεσίες κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του διαμοιρασμού αυτοκινήτων και των ρομποτικών ταξί. 

Η Nissan σκοπεύει να πουλήσει 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα ετησίως, μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2022, ως μέρος του μεσοπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με την κωδική ονομασία Nissan M.O.V.E. Το πλάνο περιλαμβάνει επίσης την επέκταση της υπηρεσίας e-share mobi σε 500 τοποθεσίες στην Ιαπωνία,  μέχρι το τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Η προσθήκη της υπηρεσίας στα καταστήματα της Kohnan θα διευκολύνει τους πελάτες της που δεν έχουν αυτοκίνητο,  να μεταφέρουν στο σπίτι μεγάλα αντικείμενα που έχουν αγοράσει. Σε καθένα από τους νέους σταθμούς  θα υπάρχει ένας φορτιστής  ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης.