Η Nissan πρωτοτυπεί και στο UEFA Champions League


Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με έναν εντελώς εναλλακτικό τρόπο τον κυριακάτικο τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν θα έχουν 50 τυχεροί ιδιοκτήτες Nissan Leaf!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 21/8/2020

Η Nissan δημιουργεί… ηλεκτρικό ενθουσιασμό στον τελικό του UEFA Champions League προσφέροντας σε μια τυχερή ομάδα κατόχων Nissan Leaf την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν με έναν εντελώς εναλλακτικό τρόπο!

Με τους οπαδούς να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τον φετινό τελικό δια ζώσης λόγω του COVID-19, η Nissan δημιουργεί έναν κινηματογράφο drive in για 50 ιδιοκτήτες Leaf, των οποίων τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν σε σχηματισμό ομάδων ποδοσφαίρου, απέναντι από μια τεράστια οθόνη, φέρνοντάς τους πιο κοντά στη δράση, αλλά διατηρώντας παράλληλα και την απαραίτητη κοινωνική απόσταση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μια μυστική τοποθεσία που θα κοινοποιείται μόνο στους επιλεγμένους ιδιοκτήτες, καθένας από τους οποίους μπορεί να φέρει έναν προσκεκλημένο.

Μεταξύ αυτών που θα παρευρεθούν θα είναι ο ιδιοκτήτης του 5.000ου Leaf που πουλήθηκε στην Πορτογαλία, αλλά και ο θρύλος του UEFA Champions League, Nuno Gomes, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια συνάντηση με τους 50 τυχερούς! Επίσης, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, οι 50 ιδιοκτήτες Leaf θα έχουν πρόσβαση στο τρόπαιο του Champions League για μια αποκλειστική φωτογραφία, προτού αυτό φτάσει στο «Da Luz», όπου θα… συναντήσει τόσο το Leaf Nismo RC, όσο και το ολοκαίνουργιο Ariya.