H OCTAVIA 4x4 ABT 193Hp στην Αράχωβα


Με επιτυχία συνεχίζονται τα 4-κινητά διήμερα της Skoda στην Αράχωβα, όπου το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να οδηγήσει την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση της Octavia με τους 193 ίππους. Σε προεπιλεγμένη διαδρομή ο οδηγός έχει την δυνατότητα για λίγα λεπτά να ανεβάσει την αδρεναλίνη του οδηγώντας την Octavia 4x4 Abt 193 Hp.
  • 12/2/2002
Με επιτυχία συνεχίζονται τα 4-κινητά διήμερα της Skoda στην Αράχωβα, όπου το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να οδηγήσει την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση της Octavia με τους 193 ίππους. Σε προεπιλεγμένη διαδρομή ο οδηγός έχει την δυνατότητα για λίγα λεπτά να ανεβάσει την αδρεναλίνη του οδηγώντας την Octavia 4x4 Abt 193 Hp σε ασφάλτινα κομμάτια του δρόμου ανακαλύπτοντας την μοναδική οδηγική απόλαυση καθώς και απόλυτη ασφάλεια που του παρέχει η τετρακίνητη πρόταση της Skoda.
Για το κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά καθώς και να πραγματοποιήσει δοκιμαστική οδήγηση (test drive) με την Octavia 4X4 1.8T ABT 193Hp, άνθρωποι της διοργάνωσης θα τους περιμένουν στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας για τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου καθώς και για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.