Η Peugeot υποστηρίζει τη συντήρηση 143 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ


Για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του στόλου των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ φροντίζει ο H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στις προσπάθεια της Πολιτείας να αντιμετωπιστεί η κρίση που προκαλεί η πανδημία του Κορωνοϊού. 

  • 20/3/2020

H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη – στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό σύστημα Υγείας το οποίο δοκιμάζεται καθημερινά, αντιμετωπίζοντας μια πρωτόγνωρη κρίση λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19.

Έχοντας παραδώσει ένα στόλο από 143 ασθενοφόρα οχήματα Peugeot τύπου Boxer πριν δύο χρόνια – δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο ΕΚΑΒ – έχει αναλάβει την συντήρησή τους σε όλη την ελληνική επικράτεια. Έχει δε στείλει σαφείς οδηγίες στο Πανελλαδικό δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot με κύριο στόχο την άμεση κινητοποίησή τους προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των ασθενοφόρων οχημάτων.  

Με απόλυτη ευαισθησία απέναντι στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες η διοίκηση του Ομίλου Συγγελίδη φροντίζει για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του στόλου των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.