H Porsche 911 Turbo S γίνεται ελαφρύτερη και ακόμα πιο σπορ.


Η Porsche θα διαθέσει στην αγορά δύο νέα πακέτα αναβάθμισης για την Porsche 911 Turbo S, ένα πιο ελαφρύ και ένα με πιο σπορ ρυθμίσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/3/2020

Δεν πρόλαβε να κάνει την εμφάνισή της η νέα κορυφαία Porsche 911 S και ήδη η εταιρία ξεκίνησε να δίνει στο κοινό που μπορεί να την αγοράσει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο νέα πακέτα, το Lightweight Package και το Sport Package.

Το πρώτο, το ελαφρύ πακέτο, θα έχει πιο λεπτά τζάμια, ελαφρύτερα μπάκετ καθίσματα εμπρός ενώ θα έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και αρκετό από το υλικό της ηχομόνωσης.

Η ίδια έκδοση θα έχει εξτρά όπως την PASM Sport Suspension και την σπορ εξάτμιση που αποτελείται από δύο μεγάλα οβάλ τελικά σε αντίθεση με τα τέσσερα της στάνταρ Turbo S. Το τελικό κέρδος είναι γύρω στα 30 κιλά, και εφαρμόζεται μόνο στην έκδοση Coupe.

To Sport Package δεν έχει να κάνει τόσο με αυξημένες επιδόσεις, αλλά αντίθετα εφοδιάζεται ένα πιο σπορ αεροδυναμικό πακέτο, όπως νέα μάσκα, μεγαλύτερη αεροτομή πίσω, διάφορα μαύρα ένθετα σε αρκετά σημεία, μαύρους γυαλιστερούς τροχούς και ξεχωριστά φώτα στο πίσω μέρος. Η Coupe έκδοση θα έχει επίσης και μία οροφή από carbon fiber.

H παραγωγή των δύο εκδόσεων δεν έχει ξεκινήσει ακόμα όμως το εργοστάσιο δέχεται ήδη παραγγελίες για όσους επιλέξουν την 911 Turbo S και τα 650 άλογα και το 0-100km/h σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα.