H Porsche γιόρτασε το Gay Pride με τον δικό της τρόπο


Στα χρώματα της ίριδας έβαψε η Porsche έξι εκδόσεις της 911 θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την ημέρα υπερηφάνειας των ομοφυλόφιλων στη Γερμανία.

  • 31/7/2020

Έναν απροσδόκητο υποστηρικτή απέκτησε η LGBTQ κοινότητα στη Γερμανία, καθώς θέλοντας να δηλώσει τον σεβασμό της στη διαφορετικότητα, η Porsche προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση, βάφοντας στα χρώματα της ίριδας έξι νέες 911.

Τα αυτοκίνητα παρατάχθηκαν έξω από το μουσείο της γερμανικής φίρμας όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε με μοναδικό σκοπό να αναδείξει τον σεβασμό της Porsche απέναντι στις ιδιαιτερότητες όλων των  ανθρώπων,  είτε αυτές αφορούν το φύλο τους, είτε την καταγωγή τους, είτε το θρήσκευμά τους.

Πέρα από το πολύχρωμο μωσαϊκό που δημιουργήθηκε από τις έξι Porsche 911, αρκετοί υπάλληλοι της γερμανικής φίρμας συμμετείχαν στο virtual Pride Run, δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στο κίνημα κατά των διακρίσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Porsche έχει δημιουργήσει ένα τμήμα που το ονομάζει Ίσων Ευκαιριών και Ιδιαιτεροτήτων το οποίο εξασφαλίζει ότι όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας θα απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και θα έχουν τις ίδιες εργασιακές ευκαιρίες.