Η Porsche «μαγειρεύει» Taycan GTS και Sport Turismo;


Η Porsche αρέσκεται στις πολλές διαφορετικές εκδόσεις των μοντέλων της και η Taycan δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, αφού μετά την 4S, την Turbo και την Turbo S, ετοιμάζει μάλλον την Sport Turismo και την GTS

  • 22/5/2021

Οι φήμες ότι η Porsche σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα της Taycan βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και αρκετό καιρό. Ουσιαστικά από τότε που πρωτολανσαρίστηκε το μοντέλο, τον Σεπτέμβριο του 2019. Μέχρι σήμερα είχαν κυκλοφορήσει διάφορες ειδήσεις, όπως ότι η εταιρεία εξελίσσει μια Sport Turismo, αλλά τώρα υπάρχουν νεότερα στοιχεία που δείχνουν ότι πέρα από αυτή, έρχεται και η GTS.  

Ένας παρατηρητικός έμπορος αυτοκινήτων πρόσεξε στην οθόνη του υπολογιστή ενός πωλητή δύο μοντέλα, τα οποία η Porsche επίσημα δεν έχει ανακοινώσει. Γρήγορα ανέβασε την είδηση στο TaycanForum, αλλά πολύ σύντομα αποσύρθηκε. Όσο αφορά την Sport Turismo δεν μας κάνει και τόσο έκπληξη, καθώς από τον Ιανουάριο του 2020 είχε εντοπιστεί να κάνει δοκιμές μαζί με την Taycan Cross Turismo.

Η νέα πληροφορία έχει να κάνει με την GTS. Ποτέ δεν υπήρξαν υπόνοιες για την κατασκευή μιας τέτοιας έκδοσης στη γκάμα της Taycan μέχρι στιγμής, η οποία διατίθεται στη βασική, την 4S, την Turbo και την Turbo S. Αν όντως δημιουργηθεί GTS, τότε αυτή θα είναι ελαφρύτερη και προσανατολισμένη περισσότερο για την πίστα.

Ουδείς γνωρίζει το τι μέλει γενέσθαι. Ακόμα και για την Sport Turismo, η οποία θα είναι φυσιολογικά μια πιο χαμηλή Cross Turismo, που θα θυμίζει station wagon. Εντωμεταξύ, μπορεί αυτές οι δύο εκδόσεις να μην είναι οι μοναδικές καινούργιες, αφού στα σχέδια της Porsche ψιθυρίζεται επίσης μια coupe και μια convertible.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ