H Porsche μας δείχνει τα top-5 του εσωτερικού της νέας 911 (video)


Η γερμανική εταιρία απαντά σε όσους θεωρούν πως η νέα 911 δείχνει τόσο ίδια όσο η προηγούμενη με ένα πολύ όμορφο βίντεο.

  • 10/1/2019

Αρκετές φορές έχουμε σταθεί στην σειρά επεισοδίων της Porsche με τα top-5 στην ιστορία της αλλά αυτή την φορά ο συγκεκριμένος τίτλος αφορά στη νέα γενιά της 911. Και απ΄ ότι γίνεται αντιληπτό θα υπάρχει και συνέχεια διότι το παρακάτω κλιπάκι που θα δείτε είναι αφιερωμένο στις πέντε καλύτερες λεπτομέρειες του εσωτερικού.

Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλο πρόσωπο για να μας μιλήσει για αυτό από τον υπεύθυνο του τμήματος σχεδίασης Ivo van Hulten, o οποίος ανέλαβε να περάσει στο επόμενο «επίπεδο» το εσωτερικό της νέας 911.

Αυτό που τονίζει το στέλεχος της Porsche είναι η εναρμόνιση του αναλογικού στοιχείου με το ψηφιακό στον πίνακα οργάνων διατηρώντας πάντοτε το στροφόμετρο στο κέντρο και τα πέντε κυκλικά όργανα. Επίσης θεωρεί κορυφαίους εργονομικά τους πέντε διακόπτες άμεσης πρόσβασης στην κεντρική κονσόλα.

Στη συνέχεια αναφέρει την κλίση και το offset της κεντρικής κονσόλας στο κάτω επίπεδο και φυσικά στη νέα touch-screen στο κέντρο του ταμπλό. Μάλιστα τόσο το ταμπλό όσο και τις πόρτες διατρέχει μια ξεχωριστή γραμμή προσδίδοντας μία τρισδιάστατη αίσθηση του χώρου. Απλά δείτε το βίντεο και απολαύστε το εσωτερικό της νέας Porsche 911.