H Porsche παίρνει την εξάτμιση της 911 και τη μετατρέπει σε ένα... πανάκριβο ηχείο


Αν θέλετε το οικιακό σας ηχοσύστημα να είναι διακριτικό και να μην πιάνει χώρο, τότε η πρόταση της Porsche Design δεν απευθύνεται σε εσάς. 

  • 2/11/2022

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να διακοσμήσετε το σαλόνι του σπιτιού σας με ένα εξάρτημα από την Porsche 911; Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε η Porsche Design έχει την απάντηση. Αυτό που έκανε ήταν να πάρει την εξάτμιση από την 992 GT3 και να τη μεταμορφώσει σε σύστημα ήχου.

Το προϊόν φέρει την ονομασία 911 Soundbar 2.0 Pro και η αλήθεια είναι ότι ο ήχος δεν μεταφέρεται από τους γυαλισμένους σωλήνες της εξάτμισης μιας και η ποιότητα του δεν θα αντιστοιχούσε σε καμία περίπτωση στα 12.000 δολάρια που είναι η αξία του.

Πίσω από την εξάτμιση κρύβεται μια σειρά ηχείων των 300 watt με virtual surround ήχο 2.1.2 Dolby Atmos ενώ το σύστημα να διαθέτει θύρες 4K HDMI, Bluetooth 5.0 και ενσωματωμένο Apple AirPlay και Google Chromecast.

Για όσους δεν επιθυμούν να το κρεμάσουν στον τοίχο η Porsche Desing παρέχει ένα σετ με βάσεις για να τοποθετηθεί πάνω στην επιφάνεια που επιθυμεί ο αγοραστής. Πάντως αν θέλετε να το αποκτήσετε θα πρέπει να βιαστείτε αφού όπως ανακοινώθηκε θα κατασκευαστούν μόλις 500 κομμάτια που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.