Η Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition για τα 90 χρόνια της πίστας


Η Porsche παρουσίασε την Taycan GTS Hockenheimring Edition, που γιορτάζει τα 90 χρόνια από το άνοιγμα της θρυλικής πίστας.

  • 24/5/2022

Οι ειδικές εκδόσεις δεν είναι άγνωστη υπόθεση για την Porsche, όμως αυτή τη φορά το εν λόγω μοντέλο δεν αφορά την ιστορία της εταιρείας, αλλά της πίστας του Hockenheim. 

Ο λόγος για την Taycan GTS Hockenheimring Edition, που γιορτάζει τα 90 χρόνια από το άνοιγμα της πίστας, που ήδη από την εξωτερική της εμφάνιση ξεχωρίζει από την απλή έκδοση.

Είναι βαμμένη σε χρώμα Stone Grey, με χρυζές και μπεζ λεπτομέρεις σπαρμένες στο αμάξωμά της, ενώ εντοπίζεται στο B-pillar το λογότυπο '90 Hockenheimring Edition' για να... θυμίζει πως δε μιλάμε για μία απλή Taycan.

H Porshe Exclusive Manufaktur ανέλαβε να παραμετροποιήσει κατάλληλα το εσωτερικό, με τα καθίσματα να επενδύονται με μαύρο δέρμα και ραφή σε χρώμα Island Green για την αντίθεση, ενώ και το στοιχείο του ξύλου δε λείπει από την καμπίνα.

Στον τομέα του κινητήρα, η Taycan GTS Hockenheimring Edition δεν έχει καμία αλλαγή, καθώς το ηλεκτρικό σύνολο των δύο ηλεκτρικών μοτέρ αποδίδει 590 ίππους, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 93,4 kWh.