Η Prom Racing παρουσιάζει στις 4 Ιουνίου το νέο της ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο


Στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. θα αποκαλύψει η Prom Racing το νέο της ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο.

  • 24/5/2022

Το Roll Out, η μεγαλύτερη εκδήλωση της Prom Racing, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ στις 4 Ιουνίου, στις 19:00 στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α., για την αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου που κατασκεύασε η ομάδα.

Η Prom Racing, ομάδα Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες Formula Student στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει 5 αγωνιστικά μονοθέσια και έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις τόσο στα δυναμικά όσο και στα στατικά αγωνίσματα στους διαγωνισμούς Formula Student. Το 2020-2021 ήταν μια περίοδος σταθμός για εμάς, καθώς ολοκληρώθηκε η κατασκευή του πρώτου μας ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου, το P20.

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για την Prom Racing. Κορυφαία στιγμή ήταν τόσο η 1η Θέση συνολικά στην ηλεκτρική κατηγορία όσο και η κατάκτηση της 1ης Θέσης ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες στο Formula Student Czech Republic. Για πρώτη φορά ελληνική ομάδα κερδίζει την 1η Θέση στη Συνολική Κατάταξη σε επίσημο διαγωνισμό Formula Student, γεγονός που μαρτυρά τη μεγάλη εξέλιξη της Prom Racing τα τελευταία χρόνια.