H πρώτη βόλτα του Bottas με τη νέα Alfa Romeo Tonale (video)


Ο Φινλάνδος πιλότος πήρε το τιμόνι στα χέρια του και έδειξε τη θέση του συνοδηγού στον ομόσταυλό του Zhou Guanyu.

  • 27/2/2022

Το χιονοδρομικό κέντρο La Thuile, στην Ιταλία, διάλεξαν οι άνθρωποι της Alfa Romeo για να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης λίγο πριν την εκκίνηση της νέας σεζόν της Formula 1, προκειμένου να ανασυνταχθούν και να ενδυναμώσουν τους μεταξύ τους δεσμούς.

Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα μεταξύ των οποίων και οι δύο πιλότοι Valterri Bottas και Zhou Guanyu όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα Alfa Romeo Tonale και να κάτσουν πίσω από το τιμόνι της.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πλήρως ο νέος χρωματισμός της Alfa Romeo C42.

Οι δύο οδηγοί έδειξαν να απολαμβάνουν την οδήγηση του νέου SUV στο χιονισμένο τοπίο, με τον Bottas να αναλαμβάνει χρέη οδηγού και τον Zhou Guanyu να τον συνοδεύει από τη διπλανή θέση. Παρόντες ήταν επίσης τόσο ο CEO της ιταλικής εταιρείας Jean-Philippe Imparato αλλά και ο επικεφαλής της ομάδας Frédéric Vasseur.

Tα αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo Tonale έγιναν στις 8 Φεβρουαρίου με μια εκδήλωση που τράβηξε το παγκόσμιο ενδιαφέρον ενώ προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στα social media. Το μοντέλο σηματοδοτεί την "ηλεκτρική" αντεπίθεση της ιταλικής φίρμας ενώ στα αποκαλυπτηρία έγινε γνωστό ότι θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα ενσωματώνει την τεχνολογία NFT.

Λίγες ώρες μετά το Car and Driver προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη εντοπίζοντας το σήμα Quadrifoglio Verde στο επίσημο video. Δείτε εδώ πότε αναμένεται στην Ελλάδα και ποια θα είναι η τιμή της.

Δείτε το video