Η πρώτη Ferrari Purosangue μπήκε στη βιτρίνα και είναι... μαύρη (video)


Με το που άνοιξε η πόρτα του φορτηγού που τη μετέφερε, η Purosangue, ως γνήσια «Ιταλίδα», κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.

  • 13/12/2022

Μετά από μία... φαγούρα που κράτησε κάτι περισσότερο από 30 χρόνια η Ferrari αποκάλυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο το πρώτο της SUV, την Purosangue, η οποία κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές ακόμα και από ανθρώπους που δεν λένε εύκολα καλή κουβέντα.

Τα πρώτα αντίγραφα έχουν ήδη ξεκινήσει να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής του Μαρανέλο και ένα από αυτά, μαύρου χρώματος, ταξίδεψε στο Λονδίνο για τοποθετηθεί στη βιτρίνα της έκθεσης πολυτελών αυτοκινήτων H.R. Owen.

Κατά την άφιξη του μοντέλου το κανάλι TFJJ στο YouTube ήταν εκεί και κατάφερε να καταγράψει τη στιγμή με το φακό του και να μας δώσει μια ιδέα από τον ήχο που παράγει ο θηριώδης V12 που βρίσκεται στην «καρδιά» της.

Η έκθεση έχει ήδη «ανεβάσει» την Purosangue στο επίσημο site της αξιώνοντας το ποσό των 313.120 λιρών που αντιστοιχούν περίπου σε 365.00 ευρώ. Ακόμα όμως και αν κάποιοι διαθέτουν αυτά τα χρήματα και επιθυμούν να την αποκτήσουν, αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αφού όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο έχει ξεπουλήσει για τα επόμενα δύο χρόνια!

Δείτε το video από την άφιξη της Ferrari στο Λονδίνο...