Η πρώτη φωτογραφία που διαρρέει για την ανανεωμένη Mercedes-AMG E63!


Η φωτογραφική διαρροή μέσα από τις εγκαταστάσεις της Mercedes-AMG στο Affalterbach δείχνει το πίσω μέρος της επανασχεδιασμένης E63, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 27/1/2020

Η φωτογραφία, η οποία ελήφθη εντός της γραμμής παραγωγής της Mercedes-AMG στο Affalterbach, δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι τόσο ευκρινής ώστε να αφήνει να φαίνονται πολλές λεπτομέρειες από το αμάξωμα της επανασχεδιασμένης Mercedes-AMG E63. Ωστόσο, μπορούμε να δούμε ότι η διαμόρφωση του πίσω μέρους ακολουθεί την αισθητική γραμμή που έχει επιλέξει και εφαρμόζει πλέον η εταιρεία στα μοντέλα της. Τα πίσω φώτα είναι ευρύτερα και οριζόντια σε σχέση με πριν και έχει διατηρηθεί η χρωμιωμένη μπάρα μεταξύ τους που μοιάζει να τα ενώνει. Επίσης, διακρίνονται η μαύρου χρώματος οροφή, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και ο διαμορφωμένος αεροδυναμικός διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η επανασχεδιασμένη Mercedes-AMG E63 θα διαθέτει και σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης (48V), χάρη στο οποίο η μέγιστη ισχύς της θα είναι αυξημένη κατά 22 PS. Αυτό σημαίνει ότι ο 4.0 V8 biturbo κινητήρας της «απλής» (sic) εκδοχής του μοντέλου θα φτάνει τους 593 PS (από τους 571 PS). Τέλος, λόγω της τοποθέτησης φίλτρου κατακράτησης μικροσωματιδίων –αλλά και συμμόρφωσης με τα όρια ηχορύπανσης που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα–, η επανασχεδιασμένη Mercedes-AMG E63 δεν θα εκπέμπει τόσο έντονο ήχο όσο ως τώρα.