Η πρώτη κόντρα Porsche Taycan με Tesla Model S έχει ξεκάθαρο νικητή (Video)


Την κόντρα ανάμεσα στην Porsche Taycan και το Tesla Model S για τον τίτλο του ταχύτερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου επαναφέρει στο προσκήνιο της επικαιρότητας το video του Vox Automobili.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/10/2019

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας επιστρέφει η άτυπη κόντρα ανάμεσα στην Porsche και την Tesla με φόντο τον τίτλο του ταχύτερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον πλανήτη.

Αφορμή αυτήν τη φορά για την έναρξη ενός νέου γύρου συζητήσεων αλλά και αμφισβητήσεων αποτέλεσαν οι δοκιμασίες στις οποίες υπέβαλε την Porsche Taycan και το Tesla Model S το «γερμανόφωνο» Vox Automobili.

 Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, η Porsche Taycan είναι εκείνη που κερδίζει την κούρσα της μίας ανάσας, κόβοντας πρώτη το νήμα στη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση.

Ωστόσο ξεκάθαρο νικητή είχε και η διαδικασία του Lane Change, καθώς η Porsche Taycan κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία με την ταχύτητα των 97 χλμ./ώρα, την ίδια στιγμή που το Tesla Model S αποτυγχάνει ακόμα και με την ταχύτητα των 90 χλμ./ώρα.

Όλα αυτά στο βρεγμένο οδόστρωμα ενός αεροδιαδρόμου και με το Tesla Model S να μην διαθέτει στο οπλοστάσιό του την τελευταία αναβάθμιση «Rave» η οποία περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση και μεγαλύτερης ισχύος ηλεκτροκινητήρες.