H ψηφιακή αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class


Έστω και άθελά της η Mercedes-Benz μάς χαρίζει μια πρώτη γεύση από το παρουσιαστικό της ανανεωμένης Ε-Class.

  • 24/1/2020

Αυτήν τη φορά ήταν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εκείνο που πρόδωσε τη νέα Mercedes-Benz E-Class φέρνοντας στο φως το ανανεωμένο παρουσιαστικό της.

Η στιγμιαία εμφάνιση του αυτοκινήτου στην ψηφιακή οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ήταν αρκετή ώστε η εικόνα της γερμανικής μπερλίνας να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία όσων μέχρι σήμερα επιχειρούσαν να μαντέψουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του αμαξώματός της.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τον σχεδιασμό της ανανεωμένης Mercedes-Benz E-Class, η υπεραπλούστευση των γραμμών και η δημιουργία ενός πιο εκλεπτυσμένου συνόλου ήταν ένας από τους στόχους των Γερμανών, ο οποίος επετεύχθη με στοχευμένες παρεμβάσεις στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος.

Κατά τα λοιπά, η μεγαλύτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν θα υπάρχει στους τομείς του εξοπλισμού και της τεχνολογίας, καθώς η επανασχεδιασμένη E-Class θα διαθέτει το σύστημα «MBUX» («Mercedes-Benz User Experience»), τιμόνι νέας σχεδίασης, το πακέτο υπηρεσιών «Mercedes Me», μεγάλες έγχρωμες οθόνες και αναβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Επίσης, η επανασχεδιασμένη E-Class θα διατίθεται και με αποδοτικότερο σύστημα υβριδικής διάταξης κινητήρα.