Η RAM τρολάρει στο Twitter τη Ford για το νέο F-150 Raptor R


Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του Ford F-150 Raptor R των 700 PS, η Ram θέλησε να υπενθυμίσει στα social media ποιος έχει τον πιο δυνατό V8 στην κατηγορία.

  • 19/7/2022

Λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη του Ford F-150 Raptor R, η μεγάλη ανταγωνίστρια εταιρεία, η Ram, θέλησε με ποστάρισμά της στο Twitter να υπενθυμίσει πως το TRX που κατασκευάζει συνοδεύεται με ισχυρότερο κινητήρα.

Συγκεκριμένα η Ram στο ποστάρισμά της , το οποίο ανέβηκε τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, παίζει με τη λέξη «scary» την οποία έχει χρησιμοποιήσει και η Ford στην παρουσίαση του νέου της μοντέλου.

Η Ram μέσα από τη δημοσίευσή της υπενθυμίζει πως o V8 του TRX αποδίδει 702 PS, δύο περισσότερους από τη δύναμη που έχει το F-150 Raptor R, κάτι που σημαίνει ότι ο τίτλος για "το πιο δυνατό pickup στον κόσμο" της ανήκει.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίζουμε πως το Ram TRX φέρει κάτω από το καπό του έναν V8 των 6.2 λίτρων που αποδίδει 702 PS και 881 Nm ροπής. Από την άλλη το Ford F-150 Raptor R έχει έναν V8 των 5,2 λίτρων που έχει μετακομίσει από τη Shelby GT500 και αποδίδει 700 PS κλαι 867 Nm ροπής.

Μπορεί αυτή η μικρή διαφορά έχουν ανακοινώσει οι δύο εταιρείες να αποτελέσει να μπορέσει να κρίνει τη μάχη αναφορικά με τη δύναμη των δύο pickup προτάσεων; Μόνο όποιος καταφέρει να τα οδηγήσει και τα δύο μπορεί να εκφέρει άποψη. Πάντως το Ram TRX το πήρε στα χέρια του πριν από λίγο καιρό ο Ken Block και μετά από μερικά παιχνίδια στην έρημο δήλωσε ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις αλλά και τη οδηγική συμπεριφορά του.