H Renault και η Dacia στο «Athens Motor Show 2013»


H TEOREN MOTORS Β.Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, ο νέος αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ATHENS MOTOR SHOW 2013».

  • 7/11/2013

H TEOREN MOTORS Β.Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, ο νέος αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ATHENS MOTOR SHOW 2013».

Η παρουσία της Renault και της Dacia στην έκθεση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την TEOREN MOTORS καθώς δίνεται η ευκαιρία να παρουσιαστεί στο αγοραστικό κοινό η πλούσια γκάμα και των δυο μαρκών που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ελλήνων καταναλωτών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Clio που ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή του σχεδίαση και τους οικονομικούς του κινητήρες αλλά και το νέο Clio Sport Tourer που αποτελεί ιδανική λύση για αυξημένες ανάγκες σε πρακτικότητα. Και στα δυο μοντέλα προσφέρεται δωρεάν το όφελος απόσυρσης.  Στο ATHENS MOTOR SHOW 2013, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Renault Captur και οι μοναδικές Value For Money προτάσεις της Dacia, τα Sandero και Sandero Stepway.

Το Renault Captur, το νέο crossover πόλης συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο, χαρακτηριστικά από 3 κατηγορίες οχημάτων: την υψηλή θέση οδήγησης, την προσωπικότητα και τη στιβαρότητα ενός SUV, την ευρυχωρία και την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού (MPV) και την οδηγική απόλαυση και την οικονομία ενός οικογενειακού hatchback καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Η Dacia στα πλαίσια της έκθεσης, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Sandero και Sandero Stepway, που αποτελούν τις πλέον ανταγωνιστικές προτάσεις της αγοράς  πάντα με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της μάρκας.

Με αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και έξυπνες και χρηστικές λύσεις, τόσο το Sandero όσο και το Sandero Stepway μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική επιλογή.