Η Renault λανσάρει την υπομάρκα R.S. Performance


Η R.S. Performance θα κάνει τα μοντέλα R.S. της Renault ακόμα πιο σπορ και ξεχωριστά σε όλους τους τομείς.

  • 7/12/2018

Η Renault , όπως κάνουν και όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές που έχουν σπορ εκδόσεις στη γκάμα τους με ιδιαίτερη ονομασία, λανσάρει την υπομάρκα R.S. Performance. Προκειμένου να αυξήσει τις δυνατότητες εξατομίκευσης των μοντέλων RS αλλά και να εκμεταλλευτεί το κύρος και το σπορ χαρακτήρα τους.

Προς το παρόν τα αξεσουάρ για την εξατομίκευση είναι διαθέσιμα για το Clio RS, ενώ στα πλάνα είναι να υπάρχουν διαθέσιμα και για άλλα μοντέλα, όπως το Megane RS. 

Από πλευράς εύρους καλύπτουν τα πάντα, από την εμφάνιση και τις επιδόσεις και από τα ειδικά εργαλεία μέχρι και τα μπάκετ καθίσματα, ενώ συνολικά η γκάμα είναι χωρισμένη σε σειρές προϊόντων, που η μια συμπληρώνει την άλλη.

Η πρώτη αποτελείται από αξεσουάρ που έχουν σα σκοπό να τονίζουν την αίσθηση της πίστας και να αυξάνουν έτσι την αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός οδηγώντας σε ένα σιρκουί. Πιο συγκεκριμένα για το Clio RS θα υπάρχει ένα συλλεκτικό, μιας και θα κατασκευαστεί μόλις 250 φορές, αεροδυναμικό πακέτο εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Clio R.S. Concept.

Επίσης θα είναι διαθέσιμες ζάντες ειδικής σχεδίασης, ελαφρύ καπό από ανθρακονήματα, το αεροδυναμικό πακέτο του Clio Cup, καθώς και ενισχυμένα φρένα, πιο σπορ αναρτήσεις, άλλη εξαγωγή κ.λπ. Η δεύτερη σειρά θα περιλαμβάνει από προϊόντα κλασικού merchandise μέχρι εργαλεία και προϊόντα συνεργείου.