Η Renault χορηγός στα Summer Camps της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική δίνουν ραντεβού στις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

  • 16/6/2014

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου ξεκινούν τα Summer Camps που διοργανώνει με επιτυχία κάθε χρόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη. Παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική δίνουν ραντεβού στις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και συμμετέχουν για μια εβδομάδα σε δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το κολύμπι και το Ταε Κβο Ντο καλλιεργώντας με τη βοήθεια των προπονητών της ακαδημίας και των σχολών όχι μόνο τις αθλητικές τους δεξιότητες αλλά και το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που χαρακτηρίζει τον αθλητισμό.

Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής από τη Renault και το Ι.Ο.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των summer camps η Renault, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφαλούς κυκλοφορίας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» διοργανώνει σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής, προσφέροντας μια πολύτιμη, χρήσιμη αλλά και διασκεδαστική εμπειρία σε όλα τα παιδιά.

Η Renault, με βάση την πρωτοπορία της στον τομέα της ασφάλειας, εφαρμόζει από το 2000 παγκοσμίως το πρόγραμμα Safety and Mobility for All  που απευθύνεται σε παιδιά και νέους με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Έτσι, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της αφού το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη καμπάνια εκπαίδευσης σε θέματα οδικής ασφάλειας που πραγματοποίησε ποτέ κατασκευαστής αυτοκινήτων.

Δώρα και για τους γονείς από τη Renault

Τέλος, στην κάθε τελετή λήξης των δύο περιόδων των summer camps (20 & 27 Ιουνίου), για τους γονείς των παιδιών που θα παραβρεθούν στο προπονητικό κέντρο, θα κληρωθούν τρία (3) “Test Drive Weekends” με τα νέα μοντέλα της εταιρείας, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς νέο Renault Clio και το οικονομικότερο Crossover πόλης Renault Captur. Επίσης, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να «γνωρίσουν» από κοντά τα δύο νέα μοντέλα της Renault, τα οποία θα φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο τις ίδιες ημερομηνίες και να κλείσουν ένα test drive.