Η Seat θα ανανεώσει του χρόνου το Arona


Το προγραμματισμένο facelift του B-SUV της Seat θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: SEAT
  • 25/9/2020

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από την παρουσίαση του πιο μικρού SUV της Seat, του Arona, αλλά αυτό εξακολουθεί να δείχνει ακόμα ιδιαίτερα σύγχρονο και φρέσκο.

Αυτό σημαίνει πως η ανανέωσή του που έχει προγραμματιστεί για το χρόνου, δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη. Κάτι που προκύπτει και από τα μερικώς καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα που δοκιμάζονται ήδη σε δημόσιους δρόμους, προκειμένου να γίνουν νέες ρυθμίσεις, κυρίως στην ανάρτηση.

Από το συνδυασμό πληροφοριών και φωτογραφιών προκύπτει πως θα αλλάξει σίγουρα το εσωτερικό σχέδια της μάσκας, η οποία μπορεί και να έχει κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Κάτι που θα ισχύσει και για την εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα που κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυαστεί και με έναν μικρό ανασχεδιασμό του τελευταίου.

Οι προβολείς ακόμα και αν δεν αλλάξουν σχήμα θα αλλάζουν τεχνολογία καθώς θα γίνουν LED, τα πίσω φώτα και θα είναι LED και θα αλλάζουν γραφικά. Στο εσωτερικό, πέρα από τις κλασικές για αυτές τις περιπτώσεις αλλαγές σε υλικά και επενδύσεις θα υπάρχει μια αναβάθμιση των συστημάτων infotainment και υποβοήθησης, με την προσθήκη νέων λειτουργιών.

Τέλος η γκάμα των κινητήρων θα διαφοροποιηθεί πιθανότητα με την προσθήκη εκδόσεων των TSI με ήπια υβριδική υποβοήθηση σε συνδυασμό με παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt.