Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του Kushaq


Ένα νέο, μικρό, crossover αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, σχεδιάζει αυτό το διάστημα η Skoda. Και έκρινε πως ήρθε ο καιρός να μας αποκαλύψει τα πρώτα σκίτσα από το εσωτερικό του.

  • 4/3/2021

Παρότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν συνδέεται με το αντίστοιχο ευρωπαϊκό (Kamiq), το εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων φαίνεται να μοιράζεται ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά. Η πρόταση για την αγορά της Ινδίας κερδίζει, ωστόσο, σε χαρακτήρα, αφού δείχνει πιο μοντέρνα.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι οι καθαρές επιφάνειες του ταμπλό. Τα πολλά παραδοσιακά κουμπιά έχουν αντικατασταθεί από διακόπτες αφής, τόσο στο infotainment με την οθόνη των 10 ιντσών, όσο και στο σύστημα κλιματισμού. Το τιμόνι ακολουθεί και αυτό με τη σειρά του τις τελευταίες επιταγές της μόδας. Δεν είναι μεν flat bottom (κάτι που θα περιμέναμε), διαθέτει όμως δύο μπράτσα, αντί για τρία. Από την όλη εξίσωση δεν λείπει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι ογκώδεις αλλά ιδιαίτεροι σχεδιαστικά αεραγωγοί και οι απαραίτητες θέσεις για μικροαντικείμενα.

Το Kushaq αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από τη Skoda στις 18 Μαρτίου, ενώ θα κυκλοφορήσει, όπως προείπαμε, αποκλειστικά στην αγορά της Ινδίας. Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0-IN του ομίλου Volkswagen και θα εφοδιάζεται με κινητήρες TSI, χωρητικότητας 1,0 και 1,5 λίτρων.