Η στιγμή της σύγκρουσης δύο κρουαζιερόπλοιων στο Μεξικό - Video


Λίγο έλειψε οι διακοπές χιλιάδων επιβατών δύο κρουαζιερόπλοιων να μετατραπούν σε εφιάλτη καθώς τα δύο θηριώδη πλοία συγκρούστηκαν στο νησί  Κοζουμέλ του Μεξικού.

  • 21/12/2019

Μια ναυτική τραγωδία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή όταν δύο θηριώδη κρουαζιερόπλοια συγκρούστηκαν τη στιγμή που το ένα από τα δύο προσέγγιζε λιμενοβραχίονα στο νησί Κοζουμέλ του Μεξικού.

Παρά το γεγονός ότι η ταχύτητα με την οποία συγκρούστηκαν τα δύο πλοία ήταν μικρή, οι ζημιές που προκλήθηκαν στην πρύμνη του ενός εκ των δύο κρουαζιερόπλοιων είναι εκτεταμένες ενώ σημειώθηκαν και αρκετοί μικροτραυματισμοί επιβατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο κρουαζιερόπλοια ανήκουν στην ίδια εταιρεία, ενώ μια από τις πιθανές αιτίας πρόκλησης του ατυχήματος είναι οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Από τη δική της πλευρά, η ιδιοκτήτρια εταιρεία  επιβεβαίωσε τον ελαφρύ τραυματισμό έξι επιβατών ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν επηρεάζουν το αξιόπλοο των  δύο κρουαζιερόπλοιων χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό αν θα συνεχίσουν το ταξίδι τους.