Η Subaru μάς προϊδεάζει για το Sport Mobility Concept - Έρχεται και νέο Forester


Η Subaru ετοιμάζεται για την Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας με το πρώτο teaser για το Sport Mobility Concept.

  • ΦΩΤΟ: Subaru
  • 11/10/2023

Η Subaru ετοιμάζεται κι αυτή με τη σειρά της να παρουσιάσει νέα projects στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας, πάλαι ποτέ Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκυο, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι μεγάλες κατασκευαστές της χώρας της Άπω Ανατολής.

Είναι ήδη γνωστό πως η Subaru θα παρουσιάσει το νέο Solterra, το Crosstek, δύο εκδόσεις του νέου Layback και, συν τοις άλλοις, μία ειδική έκδοση του Forester.

Το πραγματικό highlight στο περίπτερό της, όμως, θα είναι το Sport Mobility Concept, ένα concept car που έχει ήδη teas-αριστεί, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου.

Σύμφωνα με τη μοναδική φωτογραφία, μοιάζει μένα δίθυρο κουπέ με γραμμές αγωνιστικούαυτοκινήτου, και κάμερες αντί για καθρέφτες, που γίνεται όλο και περισσότερο η νόρμα όχι μόνο στα concepts, αλλά και στα οχήματα παραγωγής.

Στο καπό φωτισμένο είναι το έμβλημα της εταιρείας, το έξι άστρα του αστερισμού του Ταύρου.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του concept, καθώς η Subaru αρκέστηκε -προς ώρας- να τονίσει πως πρόκειται για ηλεκτροκίνητο

Όλα θα γίνουν γνωστά στις 25 Οκτωβρίου όταν θα γίνει η σχετική συνέντευξη Τύπου στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας, πριν ανοίξει αυτή στις 27 του μήνα.