Η συντριβή των premium hot hatch. To VW Golf R ο νέος βασιλιάς (Video)


Απαντήσεις σε εκείνους που αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο νέος βασιλιάς της κατηγορίας των καυτών hatchback δίνει το νέο VW Golf R τσαλακώνοντας το premium περιτύλιγμα των βασικών ανταγωνιστών τους.

  • 14/3/2021

Το νέο VW Golf δεν διαθέτει μόνον την απαραίτητη ποιότητα ώστε να σταθεί απέναντι στις αντίστοιχου μεγέθους και χαρακτήρα προτάσεις των premium κατασκευαστών αλλά και την ταχύτητα.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το νέο video του CarWow στο οποίο πρωταγωνιστεί η κορυφαία έκδοση του γερμανικού best seller, καθώς οι αντίστοιχου βεληνεκούς εκδόσεις των Audi A3, ΒΜW Σειρά 1 και Mercedes-Bezn A-Class.

Η διαδικασία γνωστή, καθώς τα τέσσερα καυτά hatchback αναμετρήθηκαν στη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση, στην επιτάχυνση εν κινήσει και στη δοκιμασία της επιβράδυνσης, αυτό που δεν θα μπορούσε να είναι γνωστό είναι το αποτέλεσμα της κόντρας ανάμεσα στο VW Golf R, το Audi S3, την BMW M135i και την Mercedes-AMG A35.

Στην περίπτωση, βέβαια, που παρακολουθήσετε το video θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της αναμέτρησης δεν είναι η επικράτηση του νέου VW Golf R αλλά η ευκολία με την οποία επετεύχθη.

Ναι, το VW Golf R είναι οριακά ισχυρότερο σε σχέση με τις προτάσεις της Mercedes-Benz και της BMW και επίσης το ελαφρύτερο της άτυπης κόντρας, οι διαφορές αυτές ωστόσο δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τον... περίπατο του γερμανικού hatchback. 

Και επειδή σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, το video που ακολουθεί αποτελεί την τρανή απόδειξη ότι το VW Golf έχει τον τρόπο να υποστηρίζει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς ρόλους, δικαιολογώντας και με το παραπάνω τον τίτλο του ευρωπαϊκού best seller που αρνείται να χάσει.