H ταινία "Κόντρα σε όλα" έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες


Η θεαματική ταινία με θέμα μια από τις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου motorsport έρχεται από την Πέμπτη 14/11 στους κινηματογράφους.

  • 11/11/2019

Η σχεδόν επική κόντρα ανάμεσα στον Henry Ford II και τον Enzo Ferrari για τη νίκη στις 24 Ώρες του Le Mans το 1966 αποτέλεσε την έμπνευση για την ταινία "Κόντρα σε όλα" ή Le Mans '66 με πρωταγωνιστές τον Matt Damon και τον Christian Bale. Γυρισμένη με μαεστρία από τον σκηνοθέτη James Mangold είναι η αληθινή ιστορία του Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Carroll Shelby (Damon) και του οδηγού Ken Miles (Bale), οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Ferrari.

Η ταινία περιέχει πολλά αυθεντικά μέρη και αυτοκίνητα-ρέπλικες των αγωνιστικών της εποχής και πιστή αναπαράσταση του κλίματος της εποχής κάτι που έγινε μετά από 10 μήνες κατασκευής ενώ χρειάστηκαν και επιπλέον έξι μήνες έρευνας. Η αρχική έρευνα περιλάμβανε την παρακολούθηση φωτογραφιών των αυτοκινήτων, των οδηγών και των αγώνων. Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την ταινία που αναμένεται να αποτελέσει must για κάθε φίλο της αυτοκίνησης και των Motorsport.