Η ΤΕΑΜ RESET σήκωσε την Ελλάδα ψηλά!


Πήρε τη 10η θέση στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools”.

  • 29/9/2015

Η Ελληνική Ομάδα TEAM RESET πήρε τη 10η θέση στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” στη Σιγκαπούρη.

Η 6μελής ομάδα TEAM RESET του Κολλεγίου Ανατόλια της Θεσσαλονίκης που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2015 στη Σιγκαπούρη πέτυχε το στόχο της και σήκωσε την Ελλάδα ψηλά!

Ανάμεσα σε 47 ομάδες απο 30 χώρες, η ΤΕΑΜ RESET κατέκτησε την 3η θέση στο πιο δύσκολο και καθαρό αγώνα (το knock-οut) ενώ στη γενική κατάταξη κατέλαβε τη 10η θέση, με μόλις 4 βαθμούς διαφορά από την 9η!

Η επιτυχία αυτή της TEAM RESET είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι συναγωνίστηκε – και άφησε πίσω της – ομάδες από μεγάλες χώρες που είχαν αφ’ ενός την υποστήριξη από Πανεπιστήμια και τεχνολογικούς κολοσσούς, αφ’ ετέρου άπλετο χρόνο για την προτετοιμασία τους!

Ως περήφανος, platinum χορηγός της ομάδας, η Mercedes-Benz στάθηκε δίπλα στα «δικά της» παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και εύχεται οι επιτυχίες για τις Ελληνικές ομάδες να μην σταματούν ποτέ, όπου και σε όποιο επίπεδο κι αν αγωνίζονται!