Η θρυλική Corvette γίνεται 70 ετών (και το γιορτάζει)!


Πρόκειται για το μακροβιότερο –κι εκ των ιστορικότερων- όνομα αυτοκινήτου που κυκλοφορεί σήμερα. Επί σχεδόν 70 χρόνια και με οκτώ γενιές να έχουν κυκλοφορήσει, η Corvette έχει διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας, των επιδόσεων και του στυλ.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 25/1/2022

Η Corvette Stingray και η Corvette Z06 του το 2023 θα γιορτάσουν αυτό το ορόσημο με ένα ειδικό πακέτο «70th Anniversary Edition».

Οι Corvette 70th Anniversary Edition θα κυκλοφορούν αποκλειστικά στο ολοκαίνουργιο White Pearl Metallic Tri-coat ή στο Carbon Flash Metallic. Οι προαιρετικές σπορ λωρίδες διατίθενται σε χρώματα - Satin Gray με το White Pearl Metallic Tri-coat και Satin Black με το Carbon Flash Metallic.

Οι 70th Anniversary Edition Corvette θα διαθέτουν ξεχωριστές ζάντες με αναμνηστικά κεντρικά καπάκια.

Στο εσωτερικό, θα υπάρχουν δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα Ceramic GT2 ή Competition Sport, κόκκινες ραφές, κόκκινες ζώνες ασφαλείας και σουέντ ένθετα.

Το πρόσθετο περιεχόμενο περιλαμβάνει «70th Anniversary Edition» εξωτερικά λογότυπα, κόκκινες δαγκάνες φρένων Edge, λογότυπο «70th Anniversary Edition» στα καθίσματα, το τιμόνι και τα μαρσπιέ, προστατευτικό πίσω προφυλακτήρα και κάλυμμα πορτ μπαγκάζ και προσαρμοσμένο σετ αποσκευών με κόκκινες ραφές και λογότυπο «70th Anniversary Edition»

Το πακέτο «70th Anniversary Edition» θα είναι διαθέσιμο εντός του 2022, δηλαδή όταν ξεκινήσει η παραγωγή των Corvette Stingray 3LT και Z06 3LZ coupe και cabrio του 2023.

Όλες οι Corvette του 2023, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι εξοπλισμένες με το πακέτο «70th Anniversary Edition», θα διαθέτουν αναμνηστική εσωτερική πλακέτα για την 70η επέτειο.