H τιμή της νέας Mercedes GLA στην Ελλάδα


Η νέα Mercedes-Benz GLA ξεκινά τα πρώτα της βήματα στην ελληνική αγορά πλαισιώνοντας τη μεγαλύτερη GLB.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/4/2020

Η GLB της Mercedes διατίθεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην εγχώρια αγορά με τιμή εκκίνησης στις 37.747 ευρώ. Λίγο πιο χαμηλά, από τις 35.850 ευρώ έρχεται να ενισχύσει την SUV γκάμα της μάρκας η δημοφιλής GLA με το ολοκαίνουργιο στιλ και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Προς το παρόν η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes έχει ανακοινώσει στον configurator της την τιμή της βασικής GLA 200. Η οποία έχει κάτω από το καπό της τον τετρακύλινδρο turbo βενζίνης των 1.332 cc που αποδίδει 163 PS και συνδυάζεται με αυτόματο διπλόδισκο 7άρι κιβώτιο με την κίνηση να μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς.

Για αυτή την έκδοση η μέση τυποποιημένη κατανάλωση καυσίμου είναι στα 5,9 lt/100 km και η εκπομπή CO2 είναι στα 134 g/km. Το λανσάρισμα της GLA γίνεται και με την Edition έκδοση η οποία τιμάται στα 44.183 ευρώ και προσφέρει πολλά εξτρά και υπερπλούσιο εξοπλισμό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορά πακέτα εξοπλισμού όπως τα Style, Progressive και AMG. Περισσότερα μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ για τον configurator της εταιρίας.