H Toyota Corolla μεταμορφώνεται σε ένα τέρας του Group B


Tην εποχή που η Toyota Corolla πρωταγωνιστούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ μάς υπενθυμίζει το ψηφιακό δημιούργημα του ταλαντούχου σχεδιαστή «The Kyza».

  • ΠΗΓΗ: IG USER THE KYZA
  • 1/10/2020

Η εποχή που η Toyota Corolla μεσουρανούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ ανήκει στο παρελθόν, όπως στο παρελθόν ανήκει και οι εποχή στην οποία τα πανίσχυρα rally cars του Group B προκαλούσαν σοκ και δέος στο πέρασμα τους.

Μια εξαιρετική αφορμή ώστε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας εκείνες τις στιγμές αποτελεί το ψηφιακό δημιούργημα ενός ταλαντούχου σχεδιαστή «The Kyza», οποίος θέλησε να οπτικοποιήσει το όραμά του στο οποίο η επιστροφή της Toyota Corolla στην αγωνιστική δράση και η αναβίωση της κατηγορίας των Group B γίνονται ένα.

Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, τόσο εντυπωσιακό που ουδεμία σχέση δεν μπορεί να έχει την πραγματικότητα ή αν προτιμάτε την πολιτική εκδοχή ενός αυτοκινήτου που διαπρέπει ως υβριδικό και φιλοδοξεί μέσα στην επόμενη χρονιά να επιστρέψει στην κατηγορία των hot hatches, φορώντας τα διακριτικά GR και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 260 plus ίππων.

Μέχρι, βέβαια, να έρθει εκείνη η στιγμή που η Toyota Corolla θα επιστρέψει στον θρόνο της, εμείς δεν έχουμε από το να απολαύσουμε το ψηφιακό δημιούργημα του «The Kyza» και να ταξιδέψουμε έστω και νοερά σε εκείνη την εποχή που τα rally cars του Group B ξυπνούσαν ακόμα και νεκρούς στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις.